Uutiset


 

Koronainfoa

16.3.2020 19.00

Koronavirurepidemian vuoksi tiedotamme seuraavaa: Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti kaikki ryhmätoiminta (yli 10 hlöä) rajataan minimiin 13.4.2020 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että seurakuntamme tilaisuudet perutaan ko. ajaksi. Vanhuskäyntejä tai laitosvierailuja tehdään vain erityisen harkinnan perusteella.

Huomioidaan myös muut tilannetta koskevat viranomaisten antamat toimintaohjeet ja määräykset.

Nettilähetykset
Toiminnan sulkuaikana järjestämme jumalanpalvelusten nettilähetyksiä torstaisin klo 18.30 sekä sunnuntaisin klo 11.00. Voit seurata lähetyksiä tästä: 

https://www.facebook.com/LapuanHelluntaisrk/

Olemme sinun apunasi!
Työntekijöinä ja vastuuhenkilöinä olemme kaikkien (niin seurakuntalaisten kuin seurakuntaan kuulumattomienkin) tavoitettavissa ja apunanne normaaliin tapaan.
Mikäli tarvitset keskustelu- ja rukousapua tai lisäinfoa niin pastoripäivys on toimistolla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 15. (sisäänkäynti kirpputorin p-paikan puolelta.)

Muina aikoina puhelimitse. Veli-Matti 040-7282069 tai Sami 050 -370 44 11


Ei unohdeta toisiamme, vaan pidetään yhteyksiä ystäviin, autetaan toisiamme ja rohkaistaan jaksamaan! Nyt on aika rukoilla. Herra maatamme ja kansaamme armahtakoon!

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme tietoja tarvittaessa. Epäselvissä tai mieltä painavissa tilanteissa ota rohkeasti yhteyttä! Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme:  https://www.lapuanhelluntaisrk.fi/yhteystiedot

Lähetyksen kirpputori palvelee kellaritiloissa normaalisti ma - pe klo 9 - 17 sekä la  10 - 14

Voimia ja siunausta!

Johtava pastori Veli-Matti Köykkä