Uutiset


 

Nosta pääsi - musiikillinen ilta su 25.8. klo 17.00

14.8.2019 8.00

Parasta Lapualle-illassa, 25. elokuuta klo 17.00, Helluntaiseurakunnassa, Asemakatu 16. Laulelmallisessa Nosta pääsi - konsertissa Jaana Pöllänen tulkitsee yhdessä miehensä Ville Uusitalon kanssa lauluja, jotka ovat koskettaneet heitä itseäänkin. Niissä Jumalan armo ja rakkaus ovat vahvasti läsnä.

Laajalti kautta Suomen – aina Inarista Helsinkiin – esiintyvät Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo haluavat musiikkinsa kautta puhutella kuulijaa keskellä kaiken elämän menon, aikataulutuksen ja suorittamisen. Kuulijansa sisintä kauniisti koskettelevat laulut vievät yleisön matkalle, jossa on läsnä koko inhimillinen tunneskaala aina surusta helmeilevään iloon sekä ahdistuksesta huojennukseen ja valoisaan toivoon.

 

Kristitystä kodista elämän eväänsä saanut Pöllänen kertoo hengellisen musiikin kulkeneen mukana koko elämän ajan. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta päätoimisena laulajana. Matkan varrelle on mahtunut muun muassa tangoprinsessan titteli vuodelta 2000 sekä viihdemuusikkoura ja monia estradiviihteen projekteja. Viime vuosina tämä musiikin eri tyylilajit hallitseva laulaja on omistautunut tulkitsemaan pelkästään hengellistä musiikkia ja esiintymään tilaisuuksissa yli seurakuntarajojen. Kutsumus onkin kasvanut myös evankelistaksi. Konsertin laulut saattelevat kuulijan Vapahtajan armolliseen läsnäoloon, johon jokainen on tervetullut sellaisenaan kuin on.

 – Kun Jaana laulaa, niin jokainen laulu on kuin pieni musikaali, luonnehtii gospelmuusikko-lauluntekijä Pekka Simojoki Pölläsen ainutlaatuista tapaa olla yleisölle nöyrästi ja samanaikaisesti kuitenkin vahvasti läsnä. Älä pelkää ja Hyvyyden voima ovat lauluja, joita kuullaan illassa, mutta myös uudempia heidän viidenneltä yhteiseltä äänitteeltään, joka ilmestyi kesäkuussa. Tapansa mukaan Jaana myös tarinoi laulujen välissä perheensä elämän käänteistä. Rohkaisevasti. Taivaan Isän kämmeneltä.

 Mukana myös seurakunnan oma pastori Veli-Matti Köykkä. Kahvitus ja lasten pyhäkoulu

 Sydämellisesti tervetuloa, läheltä ja kaukaa!