Uutiset


 

PopUp -seurakunta tuo valoa kaamokseen!

23.10.2019 13.00

Avaamme Kauppakatu 8:n liiketiloihin Lapualle viiden viikon ajaksi PopUp -seurakunnan toimitilat. Lokakuun lopusta alkavalla kampanjalla haluamme astua ison askeleen lähemmäksi ihmisiä - askeleen lähemmäksi Sinua!

- Pop Up -seurakunta on näyteikkuna 2020-luvun seurakuntaan. Se on rakennettu tuoreista kohtaamisista, ilman menneiden vuosien painolasteja. Pop Up -seurakunta on uusi alku Lapualla. Se on tehty rakkaudesta Jumalaan ja rakkaudesta lapualaisiin, kertoo projektia vetävä srk-aktiivi Juha-Matti Nieminen.   

-PopUp seurakuntaan on helppo pistäytyä. Istahtaa sohvalle, hörpätä kuppi kahvia, kysyä tai keskustella tai vain ihmetellä elämää. Törmäämme usein ennakkoluuloihin, että seurakuntamme tilaisuudet olisivat vain seurakuntaamme kuuluville. Tämän ennakkoluulon haluamme erityisesti purkaa PopUp -kampanjan myötä. 

PopUp- seurakunnan tiloihin on tulossa monenlaisia tapahtumia.  Joten aina kun siellä on valot päällä niin ovet ovat auki ja olet tervetullut!  Luvassa on perhekahvilaa, lastentapahtumaa, varkki -ja nuorteniltoja, olohuone-iltaa, senioreiden päiväpiiriä, naistentapahtumaa, liikunnallisia iltoja, raamattukoulua  sekä ’Minun stoorini’ - ja ’Näin minä tulin uskoon’ -iltoja. Musiikin merkeissä luvassa on ainakin Olli Heleniuksen Mies ja kitara -ilta perjantaina 8.11. Lisätietoja löytyy https://www.facebook.com/PopUpSeurakunta/.   Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia.

V-M Köykkä