Uutiset


 

Yksinäiset yhdessä jouluaaton juhla

10.12.2018 9.00

Järjetämme jälleen tänä jouluna yksinäiset yhdessä jouluaaton juhlan, joten tänä jouluna Sinun ei tarvitse olla yksin vaan olet lämpimästi tervetullut...

kauniisti koristeltuun rukoushuoneemme juhlatilaan viettämään jouluaattoiltaa.

Tarjolla on maukas ja perinteinen jouluateria sekä tietysti joulukahvit pienen ohjelman ja yhdessäolon kera.  -Toivon ettei kenenkään tarvitse olla jouluna yksin, sillä kokemuksesta tiedän sanoa, että se on karmaiseva tunne, kertoo järjestelytiimistä vastaava Sinikka Alatalo. -Yksinäisyyden syyt ja elämäntilanteet voivat olla monenlaiset, ja juuri suomalaisten suurena perhejuhlana, jouluna, yksinäisyyden tunne ja kokemus erityisesti korostuvat, kertoo seurakunnan pastori Veli-Matti Köykkä. -Olen äärettömän kiitollinen, että meiltä löytyy tällainen vapaaehtoinen tiimi, joka laittaa omaa aikaansa juuri jouluna tähän lämpöisellä sydämellä tehtyyn juhlaan, Köykkä toteaa. 

Jouluaaton juhla, kuten muutkin seurakunnan tilaisuudet, ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.  Mukaan kutsutaan kaikkia, joten ei tarvitse olla seurakunnan jäsen eikä edes kristillisesti 'aktiivinen' osallistuakseen. Tervetuloa!

Yksinäiset yhdessä jouluaaton juhla Lapuan Helluntaiseurakunnassa 24.12.2018 klo 16.00