Uutiset


 

Kaikille avoin muslimiaktioiden koulutus-, info- ja rukouspäivä Lapualla 21.10.2017

19.9.2017 14.00

Seurakuntamme järjestää mielenkiintoisen päivän yhdessä Fidan muslimiaktioiden kanssa. Alati muuttuvan islamilaisen maailman keskelle tehdään monimuotoista aktiotyötä. Päivän tarkoitus on tuoda kattavaa infoa erilaisista aktioista, ja innostaa ja varustaa uusia ja vanhoja lähtijöitä tuolle haasteelliselle työkentälle. Päivä on suunnattu yhtä lailla kokeneille konkareille kuin kokemattomille ja vasta asiasta kiinnostuneille.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki muslimiaktioista kiinnostuneet, paikkakuntaan, seurakuntataustaan tai aktiokokemukseen katsomatta. Päivän aikana kuulemme mm. kokemuksia erilaisista ja eri maihin tehdyistä muslimiaktioista, kahden ihmisen "polusta" kiinnostuneesta kuulijasta kokeneeksi konkariksi, sekä muslimimaihin suunatuissa aktioissa hyödyllisistä taustatiedoista, säännöistä ja Jumalan yliluonnollisesta avusta. Päivän aikana ilmenee myös se, miten juuri sinä voit edetä kutsumuksessasi ja päästä mukaan aktiomatkoille!

Tapahtuma alkaa klo 12 ja kestää iltaan saakka, suuntaa-antava aikataulu ilmenee oheisesta kuvasta. Tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa!

Päivän suuntaa-antava aikataulu ja ohjelma