Uutiset


 

Parasta joulua Lapualle

25.10.2017 15.00

Hyväntekeväisyyskonsertin tuotolla apua vähävaraisille lapualaisille lapsiperheille! ...


Seurakunnassamme järjestetään joulukuun toisena sunnuntaina 10.12.2017 klo 17.00 hyväntekeväisyyskonsertti, jonka musiikillisesta osuudesta vastaa Luomakunnan laulajat Kauhavalta. Luomakunnan laulajat esittävät valtaosaltaan A cappella-tyylisesti perinteisiä ja muutaman hieman tuntemattomammankin joululaulun,  joiden sovitukset ovat ryhmää johtavan Jorma Luoman käsialaa. Yleisö pääsee nauttimaan myös  Jari Hirsimäen mahtavista soolo-osuuksista sekä osallistumaan joihinkin yhteislauluihin.

Konsertissa kerätään vapaaehtoinen rahalahja vähävaraisten lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi.  Tämä rahalahja kanavoidaan helluntaiseurakunnan diakoniatyön kautta suoraan ja lyhentämättömänä apua tarvitseville perheille.

'Siis mehän saadaan nyt joulu'
Nyt on siis hyvä mahdollisuus auttaa lähimmäisiä tulemalla mukaan iltaan ja osallistumalla keräykseen.  -Perheissä saattaa olla monenlaisia ongelmia sairauden tai vaikkapa työttömyyden vuoksi, jolloin avun tarve on todella konkreettista.
-Viime vuoden hyväntekeväisyyskampanjasta minulle muistuu mieleen koskettava kohtaaminen, kun luovutin lahjan ja sen vastaanottaja kysyi hämmästyneenä: 'Annatteko te todella näin paljon meille?' Sitten hän totesi itkuun purskahtaen: 'Siis mehän saadaan nyt joulu!', kertoo keräystä koordinoiva pastori Jimmy Huhtala.

Hakuaika on päättynyt.

Lisätietoja voi kysyä ottamalla yhteyttä yhdyshenkilönä toimivaan pastori Jimmy Huhtalaan p. 040-1480082 tai jimmy.huhtala(ät)lapuanhelluntaisrk.fi