Uutiset


 

Kristuspäivä Turussa

25.10.2017 8.00

”LAPUALTA ON ENNENKIN LÄHDETTY KUN MAAN ASIAT ON PITÄNY LAITTAA KUNTOON!”

Nyt tällainen hieno uutinen joka vaatii nopeaa reagointia!

Lapualta järjestetään yhteiskristillinen linja-automatka la 2.12.2017 Turkuun, jossa on suuri rukoustapahtuma Suomi 100-hengessä. Juuri nyt on OIKEA AIKA ja oikeastaan VIIMEINEN AIKA rukoilla ja toimia kansamme  puolesta!  Pyydämme syvää kansallista heräämistä ja hengellistä ryhtiliikettä Suomen rappiotilaan – yhdessä rukoillen.

Tapahtuman nimi on Kristuspäivä 2017 ja se on  juuri itsenäisyyspäivän edellä oleva loppuvuoden suurin kristillinen päätapahtuma. Väkeä odotetaan paikalle Turku-halliin 10 000 henkeä. Päivä on varmasti ainutkertainen mahtava kokemus ja sillä on syvä tarkoitus. Tarkemmin voit katsoa ja tutustua tapahtumaan:  https://www.kristuspaiva.fi/.

Lapualta lähtee linja-auto Turkuun ja matkalle ilmoittautuminen vaatii ryhmälippujen varaamisen vuoksi nopeutta. Ilmoittautumisen voi tehdä su 5.11. mennessä esitteessä oleviin numeroihin.  Lapuan helluntaisrk:n yhteyshenkilönä toimii V-M Köykkä p. 0407282069

Matkan tietoja:
Lähtö la 2.12. klo 6.30 tuomiokirkon p-paikalta Mäki-Panulan autolla. Paluu Lapualle tapahtuu noin puolenyön maissa. Kolmen tilaisuuden mittainen ohjelma alkaa Turku-hallissa klo 12 ja päättyy n. 20. Matkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä mutta on arviolta 30-40 euroa sisältäen tapahtumalipun. Ruokailut ja eväät jokainen hoitaa omakustanteisesti.

Tervetuloa mukaan!