Uutiset


 

Israelin suurlähettiläs Lapualle

4.10.2017 12.00

Lähi-idän tapahtumat heijastuvat jatkuvasti kaikkialle maailmaan ja polttopisteessä on aina Israel. Asioiden uutisointi on kuitenkin helposti vääristynyttä ja yksipuolista. Mitä Lähi-idässä oikein tapahtuu ja miksi? Tästä on mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa, kun Israelin Suomen suurlähettiläs Dov Segev-Steinberg vierailee Lapualla lokakuun loppupuolella.

Tilaisuus järjestetään Vanhan Paukun Alajoki-salissa la 21.10.2017 klo 18.00


Vuonna 1956 Tel Avivissa syntynyt Dov Segev -Steinberg on diplomaattiuransa aikana toiminut maansa ulkomaanedustustoissa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa, Egyptissä, Qatarissa sekä Etelä Afrikassa. Lisäksi hän on työskennellyt Israelin ulkoministeriössä Jerusalemissa. Syyskuusta 2016 lähtien Dov Segev-Steinberg  on palvellut Israelin Suomen- ja Viron- suurlähettiläänä asemapaikkanaan Helsinki.

Tilaisuudessa on mukana myös Israelin kunniakonsuli Fredrik Ekholm Vaasasta.
Tapahtuma on kaikille avoin ja sen järjestää Lapuan Helluntaiseurakunnan Israel-työ.