Tänään Lapuan Helluntaiseurakunta on  noin 280 jäsenen kristillinen yhteisö, jolla on hyvä toimitilat keskellä kaupunkia. Haluammekin olla koti, keskellä kaupunkia, jonka valo loistaa myös kauas monipuolisen lähetystyön muodossa.  Jeesus Kristus on seurakuntamme keskipiste  - kun hän saa vaikuttaa jokaisen jäsenemme elämässä - valo laajenee! Seurakuntaamme kuuluvat henkilöt tunnustavat henkilökohtaisen uskonsa Jeesukseen Kristukseen ja ovat uskoontulonsa jälkeen ottaneet kasteen.

Seurakuntaan johtaa pastoritiimin luotsaama johtoryhmä (raamatullisella termillä vanhimmisto). Erilaisissa toimintamuodoissa palvelee kymmeniä vapaaehtoisia niin toimintamuotojen yhdyshenkilöinä kuin erilaisissa muissakin vapaaehtoistehtävissä. Palkattuja henkilöitä on tällä hetkellä 6  joista muutamat ovat osa-aikaisia.

Seurakunnan perustehtävänä on kertoa hyvää uutista Jeesuksesta ja Jumalan tarjoamasta todellisesta elämästä.  Teemme työtä Lapuan kaupungin alueella.  Työmme painopisteenä on erityisesti lapset, nuoret ja perheet.

Seurakuntamme kaikki tilaisuudet ovat jokaiselle avoimia ja maksuttomia (leiritoiminnassa on yleensä leirimaksu).

Lapuan Helluntaiseurakunta on itsenäinen, mutta se on verkostoitunut maamme eri helluntaiseurakuntien kanssa osallistuen helluntaiherätyksen yhteiseen työhön mm. lähetysjärjestö Fida internationalin, Raamattu- ja koulutuskeskus Iso Kirjan (Keuruu), kustannustalo Aikamedian sekä medialähetysjärjestö Avainmedian kanssa.

Seurakuntamme virallinen nimi on Lapuan Helluntaiseurakuntayhdistys ry.


Tervetuloa mukaan!