Kirpputori


 

Kirpputori
Avoinna ma - pe klo 9 - 17 ja la klo 10-14
puh. 045-3284320

Lähetyksen kirpputori sijaitsee rukoushuoneemme kellaritasossa (os. Asemakatu 16, Lapua). Iso noin 730 neliön siisti ja monipuolinen myymälätila tarjoaa Sinulle paikan, missä voit tehdä edullisesti löytöjä!

 
Tuotteet on lajiteltu osastoittain ja panostamme liiketilan somistukseen. Voimmekin ylpeästi sanoa, että tämä kirpputori romuttaa käsityksesi "sotkuisista ja tunkkaisista" kirppareista.   - Joten tämä Sinun täytyy nähdä!

Myynnissä on vaatteita naisille, lapsille ja miehille, joten löydät niin päällystakit kuin vauvan nututkin edullisesti.  Lisäksi  tarjolla on huonekaluja, astioita, koriste-esineitä, laukkuja, lamppuja, kirjoja, leluja, mattoja, tyynyjä, liinoja, verhoja jne....  

Huolehdimme myös sesonkituotteiden (joulu, pääsiäinen) sekä vuodenaikojen mukaisesti tavaroiden esillelaitosta.  Näin myymälä elää koko ajan hermoilla.

Autamme myös kotiinkuljetuksessa, joten tiedustele palvelua myymälästämme!

Apua siivoukseen ja kierrätykseen!

Kirpputorimme toiminta perustuu Sinun lahjoituksiisi.

Otamme jatkuvasti vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita vaatteita, kenkiä huonekaluja, astioita sekä muuta käyttötavaraa.  Tarvittaessa noudamme tavarat Lapuan alueelta.   Puh. 045-3284320

Tue lähetystyötä
Kirpputorin kautta olet tukemassa auttamis - ja lähetystyötämme useissa ulkomaan kohteissa sekä kotimaassa. Annamme myös harkinnanvaraista diakoniapua, joten lahjoituksesi kautta voit tuoda hyvää mieltä lähimmäisille!

Kierrätä - säästät luontoa ja tuot hyvän mielen toisille!

Rikkinäiset ja likaiset tuotteet voit viedä itse suoraan Etapin hyötykäyttöasemalle Honkimäen alueelle.
 
Kirpputorin kuvakollaasi


Kuvakollaasi 2

Kuvakollaasi 3

Kuvakollaasi 4