Blogi


 

Sokeria hintaan 3,29 €

Veli-Matti Köykkä | 10.2.2015 16.17Marketin karkkihyllyltä löytyy jättipusseja jos minkälaisia. Valikoiman laajuus laittaa pää pyörälle ja jos oikein mässää, niin liikasokeri saa lopulta aivotoiminnan kiehumaan. Vanha kansanviisaus sanookin: ”Ei makeaa mahan täydeltä.” Ihminen tarvitsee kuitenkin monipuolisesti kaikenlaisia ravintoaineita: sokeria, suolaa, rasvaa, hiilihydraatteja, proteiinia, vitamiineja ja hivenaineita.


 

Asiantuntijat kehottavat meitä tarkkailemaan syömistottumuksia, sillä oikealla ja monipuolisella ravinnolla on suuri vaikutus. Ihminen on kokonaisuus ja meidän kehomme tarvitsee polttoainetta, mutta myös henkemme tarvitsee ruokaa.
Jeesus totesi: ”Ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.”
Tiedätkö mitä Jumala tahtoo Sinulle erityisesti tänään puhua? Tiedätkö, millä sanalla hän tahtoo sinua erityisesti tänään ruokkia? Tämän levottoman ja epävarman ajan keskellä uskon, että erityisesti seuraava
Raamatun lupaus on merkittävä: ”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” (Jer 29:11) Siinä on sitä leipää, jota henkemme tarvitsee! Jumalan ajatukset, tämän pahan maailman keskellä ovat kuitenkin hyvät!

Anna hänen sanansa ruokkia sinua, hän pitää sinusta huolen.

Veli-Matti Köykkä